Voorgerechten, Glutenvrij, Koolhydraatarm, Hoofdgerechten, Alle Recepten

Gevulde Portobello’s met Spinazie & Kaas

Stuffed Portobello

Vandaag deel ik dit heerlijke recept: gevulde portobello’s met spinazie en kaas. Maar anders dan jullie gewend zijn. Want vorige week mocht ik een gastblog schrijven voor LaFamiliaB. Op LaFamiliaB, blogt en vlogt Rachel over alles wat in haar leven en dat van haar gezinnetje omgaat. Fashion, beauty, recepten, lifestyle… eigenlijk over alles wat in hun dagelijkse leven gebeurt. Rachels prachtige tienermeiden beginnen ook langzaamaan in het bloggen en vloggen geïnteresseerd te raken en nemen dan zo nu en dan ook even de regie over.

Project A

Zoals elk huishouden hebben ook zij hun ups en downs. En Rachel deinst er niet voor terug om een aantal serieuze downs te delen. In Project A vertelt Rachel over haar gevecht tegen anorexia. Anders dan de algemene opvatting, dat anorexia een eetstoornis is die bij vooral jonge meiden voorkomt, heeft zich de ziekte bij Rachel pas rond haar dertigste gemanifesteert. Terwijl de anorexia zelf nu onder controle is, heeft de ziekte haar lijf en dus gezondheid zwaar beschadigd en levert ze een dagelijkse strijd om beter te worden. Ik heb een ongelooflijk respect voor Rachel. Ze legt een ongezien optimisme aan de dag, ook al blijft de ziekte haar tol eisen op lichaam en geest. Haar gezin geeft haar alle kracht en steun die ze nodig heeft om door te gaan. Rachel, you rock, girl!

Gevulde portobello’s

Toen Rachel een oproep plaatste voor gastbloggers, heb ik geen moment getwijfeld. Maar wat zou ik met haar lezers delen? Rachel houdt van koolhydraatarm eten en ook al is ze een fervente vleeseter, heb ik toch besloten mijn ‘vleesloze’, met spinazie en kaas gevulde portobello’s te delen. Ze zijn een fantastisch koolhydraatarm gerecht. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig en het is zo klaar. Het gerecht is chique genoeg om in het weekend gasten voor te schotelen, maar door het minimum aan moeite is het ook een perfect gerecht voor een drukke doordeweekse dag. Je kunt ze als voorgerecht serveren of, zoals wij deden, als hoofdgerecht met heerlijke polentafrietjes ernaast.

Nieuwsgierig naar het recept? Kijk dan snel op Rachels blog!

Eet smakelijk!

8 Comments

  • Reply

    rachel

    juni 23, 2017

    wat lief nicole dank je wel meis en een fijn weekend xxx

    • Reply

      Nicole

      juni 23, 2017

      Voor jullie ook een fijn weekend! xx

  • Reply

    Dewi

    juni 23, 2017

    OMG ik kom hier voor het eerst en ik zie alleen maar lekkere dingen! Haaglanden lijkt mij heerlijk deze gevulde portobello’s , dus ik ga even naar Rachel, waar ik ook graag kom.;))

    • Reply

      Nicole

      juni 23, 2017

      Leuk, Dewi, welkom 😀

  • Reply

    Dewi

    juni 23, 2017

    Haaglanden?!? Spellingcheck;)))

    • Reply

      Nicole

      juni 23, 2017

      Hahaha, had al zo’n vermoeden 😉

  • Reply

    Kreanimo

    juni 23, 2017

    Super gastblog …

    En lekker receptje lijkt me.

    • Reply

      Nicole

      juni 23, 2017

      Dank je, Ilse! En ja, het is erg lekker 😉

Geef een reactie