All articles, Reviews, Tips

Een hemd voor mijn vent – Shoppen voor mannen 2.0

HemdVoorHem - een nieuw overhemd voor mijn vent

Dit artikel bevat reclame.

Kleding shoppen. Voor sommige mannen is dat het ergste wat er is, en niet alleen als ze mee moeten met de vrouw om haar te vergezellen. Maar om voor zichzelf te shoppen is voor menige man al erg genoeg. Helemaal lastig wordt het, als je geen goed passend kledingstuk kunt vinden. Vooral met overhemden kan dat nogal eens lastig zijn. HemdVoorHem springt daarop in en maakt het de man een stuk makkelijker. Dit is echt shoppen voor mannen 2.0.

In alle maten

Bij HemdVoorHem vindt werkelijk elke man een passend kledingstuk. Zo kun je bij de overhemden kiezen uit 18 boordmaten, 6 verschillende pasvormen (van zeer strak getailleerd tot wijd/niet getailleerd) en 3 verschillende mouwlengtes. Je kunt je wensen nog verder specificeren door uit talloze kleuren en merken te kiezen en je budget te bepalen. Ben je niet zeker van de maat, dan biedt de maattabel en uitleg hoe je je maat precies kan bepalen uitkomst.

Ideaal

Ook al is mijn man niet zo’n lastige shopper en gaat hij ook redelijk graag mee (echt waar, ik verzin het niet), hij vindt deze webshop echt ideaal. Als je nu eenmaal kan kiezen tussen de stad in gaan of vanuit je luie stoel shoppen, dan heeft hij snel de keuze gemaakt. Het assortiment en ruime keuzemogelijkheden spraken hem in ieder geval meteen aan.

Strijkvrij

Nog een voordeel: bijna alle overhemden zijn strijkvrij. Hoezee! Ik háát strijken en eerlijk gezegd laat ik de overhemden zo lang liggen tot mijn man ze zelf gaat strijken (pssst, niet verder vertellen). Zo lukt het me meestal wel om er onderuit te komen. Maar als ze strijkvrij zijn, hebben wij op dat gebied er in ieder geval geen omkijken meer naar. Dat vind ík nu ideaal.

Echt een HemdVoorHem

Dit overhemd van Eterna (een Duits kledingmerk dat al meer dan 100 jaar overhemden maakt die inmiddels wereldwijd worden verkocht) is letterlijk een ‘hemd voor hem’. Mijn man houdt niet van strak zittende kleding. Een overhemd moet ruim zitten, niet strak op de schouders en al helemaal geen strakke boord. De stof is soepel en voelt toch ook heel degelijk aan. Persoonlijk vind ik het toch wat te wijd zitten. Zo zie je maar dat een ‘comfort fit’ van een Duits merk heel anders is dan bijvoorbeeld een Italiaans merk. Manlief vindt ‘m heerlijk zitten, dat is het belangrijkste (kijk nou toch, zo’n blij ei).

Mijn vent is blij met zijn nieuwe hemd.

Ben heel benieuwd hoe het hemd zich na het wassen houdt en of het inderdaad volledig strijkvrij is. In ieder geval ga ik de tips op de website voor het wassen en drogen ook maar voor de oude overhemden gebruiken (zelfs daar kan ik dus nog wat van bijleren, ga natuurlijk nu niet toegeven dat ik overhemden eigenlijk nooit helemaal correct heb gewassen).

Tevreden vent

Ik heb nu in ieder geval een tevreden vent met een mooi nieuw overhemd. Hij is nu alweer verder aan het kijken op de site, want daar kan hij zelfs sokken, ondergoed, polo’s en nog veel meer shoppen. Oh jee, het beest is los…

Gaat jouw vent graag shoppen?

Bedankt voor het lezen!

Nicole xoxo

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met HemdVoorHem.nl. Wat ik hierboven heb geschreven is
volledig gebaseerd op mijn eigen ervaring en persoonlijke mening.

14 Comments

 • Reply

  Kelly

  juni 18, 2018

  Wat een handige site! Mijn man winkelt ook niet graag. Dit zou een uitkomst kunnen zijn.

  • Reply

   Nicole

   juni 18, 2018

   Mijn man vind winkelen op zich niet eens erg, maar nu hij dit heeft ontdekt is het niet meer ‘heb niks nodig’, maar ‘kijk eens, hoe vind je dit’ 😉

 • Reply

  Bianca Schrijft

  juni 18, 2018

  Zelf besteld mijn man zijn shirts uit Amerika (American apperal) en ik shop voor hem bij C&A of de heerenzaak.nl

  • Reply

   Nicole

   juni 18, 2018

   C&A hebben we ook al veel gekocht, maar dan vooral in Duitsland, met een veel groter aanbod en hemden en vooral ook broeken die ze hier dan weer niet hebben.

 • Reply

  Bianca

  juni 18, 2018

  Ooh strijkvrij, dat klinkt als muziek in de oren haha. Ik koop echt enkel maar spullen die niet moeten gestreken worden, heb er zo’n hekel aan.

  • Reply

   Nicole

   juni 18, 2018

   Amen, is inderdaad ook niet mijn favoriete bezigheid. Alles om dat taakje te vermijden 😉

 • Reply

  Gulsen

  juni 18, 2018

  Bedankt voor de tip!! Handig zo’n strijkvrij overhemd!

  • Reply

   Nicole

   juni 18, 2018

   Hier komt er geen andere meer in, zo handig!

 • Reply

  Felice Veenman

  juni 18, 2018

  manlief houdt van mooie overhemden en ik hou van manlief…niet van sjoppen maar zo af en toe…dan gaan we op overhemden jacht

  • Reply

   Nicole

   juni 18, 2018

   Ik hou wel van shoppen, dus in dat opzicht wel jammer dat ik niet meer als reden kan gebruiken dat we voor hem naar de stad moeten (en dan stiekem voor mezelf ga kijken) 😉

 • Reply

  Frederique

  juni 18, 2018

  Ik heb geen vent, dat scheelt 😉 Maar mijn zoon is net 15 geworden en merk dat hij langzaam maar zeker meer interesse krijgt in kleding.

  • Reply

   Nicole

   juni 18, 2018

   Hahaha, dat scheelt inderdaad 😀

 • Reply

  nicole orriens

  juni 19, 2018

  Ik vind het een hele mooie kleur zeg! Ik houd van die tint. En wat rijmt het lekker: hemd en vent : )

  • Reply

   Nicole

   juni 19, 2018

   Ja hè, vind de kleur ook echt mooi staan.

Geef een reactie