All articles, Reviews, Tips

Review: REVITALIFT FILLER van L’Oréal Pais

Revitalift Filler van L'Oréal Paris Review

Geloof jij in al die claims van crèmes, die rimpels doen vervagen, je huid er tien jaar jonger laten uitzien etc. etc.? Nee? Ik ook niet. Ben nogal sceptisch als het op al die beloftes van crèmes en ander spul voor je huid (en haar) aankomt. Als er namelijk echt dé crème tegen veroudering was uitgevonden, dan zouden we allemaal met strakke gezichten rondlopen. En zouden plastisch chirurgen wel in kunnen pakken. Toch gaf ik me op om de Revitalift Filler serie van L’Oréal Paris te testen.

Verzorgen

Waarom? Ten eerste ben ik wel van mening dat je je huid goed moet verzorgen. Je huid moet jou tenslotte beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf en dat zijn er nogal wat. Er zit zoveel vuiligheid in de lucht, wat we zo niet zien en ook geen weet van hebben. Kijk maar hoe je auto er na een dag al uitziet. Dus, reinigen en voeden is het devies. En voor dat voeden wil ik wel eens een nieuwe crème proberen.

Criteria

Maar wat zijn voor mij eigenlijk criteria voor een crème. Ik geloof immers niet in al die beloftes, dus daar laat ik me niet door leiden als ik een crème zoek. De eerste criteria waarop ik selecteer, is a) geur en b) textuur. Ik val echt voor een lekker geurende crème. En als het bij het smeren ook nog eens lekker voelt, heb je mij al.

Geen irritatie

Dus ik koop o.b.v. geur en textuur. Wat je bij een test in de winkel natuurlijk niet weet, is of je huid de crème ook wel verdraagt en er geen irritatie na een aantal dagen optreedt. Dat weet je pas als je het product ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Zo zijn er in al die jaren toch best wat potjes in de prullenbak belandt.

Oudere huid

De behoeften van je huid veranderen met de jaren. De zwaartekracht begint steeds harder te trekken en de eerste rimpels zijn een feit. Inmiddels loop ik heel hard richting de 50 en valt niet meer te ontkennen dat ik in de categorie vrouwen met ‘een oudere huid’ val. Ondanks de ‘jeugdpuistjes’ die met name op de vette gedeelten (T-zone) van de huid nog wel eens de kop op willen steken.

Hyaluron-zuur

Tijd dus voor wat verandering in huidverzorging. De test van Revitalift van L’Oréal Paris kwam dus als geroepen. Ook zij doen uiteraard een claim: dat de hoge concentratie van het werkelijk onuitspreekbare Hyaluron-zuur (ik maak er steevast ‘hilaruon’ van) rimpels vult en meer volume geeft in het gezicht. Ja, dat zal wel. Maar goed, ik wilde het best testen.

Een heel pakket

Via Sampleo kreeg ik weer een mooi pakket toegestuurd. In het pakket zaten drie producten: een kuur van een week (met van die chique ampullen die je moet breken), een serum dat je vóór het aanbrengen van de dagcrème gebruikt, en een potje dagcrème. Een goed gevuld pakket dus, moet ik zeggen.

Goed gevuld pakket met Revitalift Filler van L'Oréal Paris

Aan de slag

Ik begon dus met de weekkuur, die ik samen met de dagcrème gebruikte. Geen hoge verwachtingen, maar ik nam voor de zekerheid toch maar een paar voor-foto’s. Al was het maar om te laten zien dat die claims nergens op slaan.

7 dagen kuur

In de ampullen zit een soort olie, die je over het hele gezicht en de hals lichtjes moet inmasseren. Even laten intrekken voordat je de dagcrème aanbrengt. Omdat het een olie is, was ik wel bang dat de huid heel vettig zou zijn/blijven. Maar mijn huid slurpte het goedje razendsnel op. Geen vette restanten te bekennen.

Resultaat

Zag ik resultaat na een week? Eerlijk gezegd eigenlijk niet. Tenminste, als ik gewoon in de spiegel keek. Maar het is denk ik net als iemand zegt dat je kind zo gegroeid is en je dat zelf helemáál (nog) niet ziet. Dus na de laatste dag weer een foto gemaakt. En deze naast elkaar gezet.

Voor en na foto 7 dagen kuur Revitalift Filler Voor en na foto 7 dagen kuur Revitalift Filler

Verbaasd

Je kunt je voorstellen hoe verbaasd ik was toen ik de foto’s naast elkaar zag. Want, alle gekheid op een stokje, ik zag wél verschil. Krijg nou wat. Dat had ik dus echt totaal niet verwacht. Maar goed dus dat ik ook vooraf foto’s heb gemaakt, want ik had het zonder foto echt niet geloofd. Als je elke dag in de spiegel kijkt, zie je dit verschil namelijk niet bij jezelf. Maar de foto’s zijn het bewijs.

Gewoon een fijne crème

Nu zou ik ook zonder fotobewijs de crème verder zijn gaan gebruiken. Want ook zonder dit zichtbare verschil vind ik de crème echt top. Met name dus de dagcrème. De ampullen en het serum (wat overigens in een erg handig pompje zit), zijn redelijk geurloos. Na de weekkuur ga je i.p.v. de ampullen het serum vóór de dagcrème aanbrengen. Ook dat trekt erg snel in, dus je hoeft niet lang te wachten om de dagcrème aan te brengen.

De dagcrème voelt echt zijdezacht. Het lijkt wel zachte boter, maar dan zonder vettigheid. Want dat is de crème absoluut niet. Ook de dagcrème trekt snel in en laat geen restanten na. Het voelt echt geweldig op je huid. Dikke bonus: de heerlijke geur. En zoals ik al eerder zei, als het lekker ruikt en zalig voelt, dan heb je me. Of de belofte van een mooiere huid nu waar wordt gemaakt of niet.

Volgens mijn maatstaven is dit dus een erg fijne crème. De kuur van 7 dagen heeft in ieder geval resultaat laten zien. Veel meer verbetering dan dat verwacht ik nu overigens niet. Maar ik blijf de crème en het serum voorlopig gebruiken. Het behaalde resultaat mag er sowieso zijn én de crème is heerlijk in het gebruik. Vooral dat laatste is voor mij belangrijk.

Wat voor verzorgingsproducten gebruik jij? Wat zijn jouw criteria voor een crème?

xoxo

Nicole

 

 

4 Comments

 • Reply

  Kreanimo

  maart 11, 2019

  Wow, grappig dat je het zelf niet ziet hè.

  Leuk dat wat ze beloven ook echt zo is in ieder geval.

  • Reply

   Nicole

   maart 11, 2019

   Ja, gek hè. Ik was in ieder geval wel verbaasd 😉

 • Reply

  Susan

  februari 1, 2021

  Leuk verhaal. Lekker uitgebreid. En zo snel resultaat had ik niet verwacht. Wauw! Is het echt nodig de serum voor de dagcrème te gebruiken? Ik reinig nu met een normale lotion.

  • Reply

   Nicole

   februari 1, 2021

   Hoi Susan, ik was wel de laatste die resultaat verwacht had :). Ik ben de dagcrème blijven gebruiken maar het serum gebruik ik niet altijd. Is het echt nodig? Weet ik niet, denk dat je vooral dat moet doen wat goed voelt.

Geef een reactie